spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Polițistul Viorel Teacă în acțiune! A încătușat un cuțitar

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: În spațiul public au apărut noi imagini video cu momentul în care sibianul l-a agresat pe angajatul magazinului Profi din Valea Aurie. Ulterior, acesta a fost încătușat, asupra lui fiind găsite obiecte interzise deținerii în spațiul public, respectiv un baston telescopic și un cuțit.

Știre inițială

Momente de panică s-au petrecut în cursul zilei de ieri, în jurul orei 20:15, într-un magazin Profi din Valea Aurie. Agentul de pază al magazinului de pe strada Fântânele, a sunat la 112 reclamând faptul că este agresat de un client care refuză să poarte masca sanitară în incinta unității și are asupra sa un cuțit.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj format din doi polițiști ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.  Cei doi polițiști au identificat presupusul agresor, un sibian în vârstă de 56 de ani, bărbatul manifestându-se violent și față de agenții de poliție. Dată fiind situația de fapt, polițiștii au încătușat persoana în cauză, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra bărbatului au fost găsite un cuțit și un baston telescopic.

Cel care a intervenit la locul indicat prin 112 a fost chiar Viorel Teacă, celebrul polițist de pe rețelele de socializare, însoțit de partenerul său de misiune.

Sibianul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde i s-a întocmit un proces verbal de constatare a contravenției, fiind sancționat cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii portului măștii sanitare.

De asemenea, în urma acestui incident, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Video-foto copertă: Tribuna.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri