12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Cine este noul manager interimar la Spitalul Județean Sibiu?

Știri din Județ

Începând cu data de 1 iulie 2021, domnul Robert Nicolae Fotache se numește în funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pe o perioadă de maximum 6 luni sau până la revocarea unilaterală din funcție.



Robert Fotache ocupă funcția director administrativ al Spitalului Județean Sibiu din data de 12 august 2016.


Dl. Robert Fotache are o experiență de 5 ani în cadrul spitalului județean, fiind implicat, în calitate de Director Administrativ în toate proiectele de modernizare și dezvoltare!
Îi dorim mult succes în noua funcție și suntem convinși că, prin profesionalismul și implicarea care îl caracterizează, va reuși să gestioneze eficient activitatea SCJU Sibiu și va crește calitatea serviciilor medicale oferite cetățenilor ! -transmit reprezentanții SCJU Sibiu.

Această numire mă onorează, dar mă și responsabilizează. Am acceptat acest mandat temporar conștientizând nevoia instituției de echilibru și stabilitate pe termen scurt și mediu și pentru că Spitalul Județean de Urgență are o misiune importantă pentru comunitate, pe care trebuie să o onorăm. Îmi doresc ca prin experiența pe care am acumulat-o până acum, activând timp de aproximativ 5 ani în conducerea Spitalului, să pot contribui la realizarea proiectelor în derulare și de asemenea să reușim să răspundem așteptărilor și nevoilor pacienților.
Sunt convins că în această misiune Consiliul Judetean Sibiu va fi în continuare același partener constant, care răspunde mereu pozitiv echipei de la conducerea Spitalului Județean”, declară Robert Fotache, noul manager al SCJU Sibiu.

Reprezentanții Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au transmis, totodată mult succes fostului manager al spitalului, Florin Neag:

Azi, 30 iunie, este ultima zi în care dl. jurist Florin Neag a îndeplinit funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, mandatul său ajungând la final;
În numele întregii echipe a spitalului, îi mulțumim dlui Florin Neag pentru modul profesionist în care a gestionat activitatea spitalului într-una dintre cele mai dificile perioade precum și pentru că a contribuit decisiv la reconstruirea încrederii în cea mai mare instituție sanitară a județului Sibiu!


Totodată, îi urăm mult succes în noua provocare din postura de manager la Spitalul de Psihiatrie Gheorghe Preda Sibiu și suntem convinși că va reuși în tot ceea ce își propune!

Florin Neag
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri