8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Arădean reținut după ce a furat o mașină din Sibiu. A folosit și cardurile bancare găsite

Știri din Județ

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni contra patrimoniului și la regimul rutier.

În fapt, în dimineața zilei de 1 iulie, un sibian a reclamat faptul că, în cursul nopții, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat pe strada Poiana din municipiul Sibiu.
În urma activităților investigativ – operative desfășurate de către polițiștii de investigații criminale, în cursul zilei de 2 iulie, autoturismul în cauză a fost identificat pe raza localității Poplaca în timp ce la volan se afla un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Arad.

Din verificările efectuate cu această ocazie, s-a constatat că persoana aflată la volan nu deține permis de conducere. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul ar fi încercat să utilizeze cardurile bancare ale persoanei vătămate, lăsate în autoturism, pentru a efectua cumpărături sau pentru a retrage sume de bani.

La data de 2 iulie, față de arădean s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 3 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată, acces ilegal la un sistem informatic și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș