Aceleași probleme în traficul rutier din județul Sibiu – Șoferi băuți și fără permise de conducere

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 3 iulie, în jurul orei 12:00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către o sibiancă în vârstă de 65 de ani.
Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul este neînmatriculat sau neînregistrat, pe numele femeii fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 334 aliniatul 1 din Codul Penal.

La data de 3 iulie, în jurul orei 16:00, pe DN 14, în localitatea Slimnic, polițiștii rutieri au oprit pentru control un moped condus de către un localnic în vârstă de 45 de ani.
Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul este neînregistrat.
Totodată, testarea sa alcoolscoopică a indicat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, refuz de recoltare a probelor biologice, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 4 iulie, în jurul orei 04:00, pe strada Pârâul Sărat din orașul Ocna Sibiului, polițiștii au depistat un șofer aflat sub influența alcoolului.
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, din localitatea Șeica Mare, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 5 iulie, în jurul orei 03:30, în localitatea Șelimbăr, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Mihai Viteazu de către un sibian în vârstă de 36 de ani.
Testarea alcoolscopică a celui aflat la volan a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
După recoltarea probelor biologice, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri