9.1 C
Sibiu
joi, 30 martie, 2023

Patru persoane din Sibiu au fost reținute pentru furt. Prejudiciu de 21.000 de lei

Știri din Județ

- Advertisement -spot_img


La data de 9 iulie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Sibiu, la persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat, în formă consumată sau în forma tentativei (7 acte materiale).

Au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere. Din cercetări a reieșit că, în perioada martie – iunie 2021, mai multe persoane ar fi sustras obiecte din fier, cupru și aluminiu din incinta unor societăți comerciale din municipiul Sibiu,  prejudiciul creat ridicându-se la suma de 21.000 de lei.

În urma percheziției desfășurate, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe obiecte susceptibile a fi fost folosite la comiterea faptelor și au condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu 5 persoane.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de 4 persoane: două femei în vârstă de 24, respectiv 26 de ani și doi bărbați în vârstă de 22, respectiv 29 de ani, toți domiciliați în municipiul Sibiu.

La data de 10 iulie, în urma prezentării în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu, față de două persoane dintre cele reținute s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Este vorba despre femeia în vârstă de 26 de ani și de bărbatul în vârstă de 22 de ani, care au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.
Față de celelalte două persoane reținute s-a aplicat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri