spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Peste 200 de șoferi au fost amendați, pe drumurile județului Sibiu, în doar 48 de ore

Știri din Județ

Publicitate

Zilnic, polițiștii rutieri acționează pe drumurile publice din județul Sibiu, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu preponderență pentru respectarea regimului legal de viteză, a consumului de băuturi alcoolice și nu numai.

În ultimele 48 de ore, în cadrul activităților preventiv-reactive desfășurate de către polițiștii rutieri pe toate segmentele de drum din județul Sibiu, au fost aplicate 218 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare totală de 58.400 de lei. Dintre acestea, 43 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în 5 situații fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Totodată, au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier și ridicate în vederea suspendării 27 de permise de conducere, din care 8 pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, 8 pentru depășire neregulamentară, 5 pentru depășirea regimului legal de viteză iar 6 pentru alte abateri.

Stimați conducători auto,
Conduceți prudent, adaptați viteza la condițiile meteo-rutiere, asigurați-vă foarte bine înainte de a pătrunde în intersecție și înainte de a efectua o depășire, măriți distanța dintre autovehicule și nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive dar nici în stare de oboseală.

Concentrați-vă la drum, câteva minute în plus sunt irelevante atunci când ajungi în siguranță la destinație!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă