spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Alex are nevoie de o operație extrem de dificilă. Contribuie și tu!

Știri din Județ

Publicitate

Alex este din Sibiu și are nevoie de 30.000 de euro pentru o operație extrem de dificilă.



Băiatul în vârstă de 14 ani are nevoie de operaţie de corectare a scoliozei, o operație costisitoare care nu mai poate fi amânată, spun specialiștii. Degradarea foarte accentuată a poziţiei coloanei duce deja la presiuni pe organele interne printre care cel mai afectat este unul din plămâni, vena femurală va fi şi ea ştrangulată în timp limitând circulaţia sângelui prin aceasta. Displazia de şold tot mai accentuată poate duce la o luxaţie de şold, capătul femurului fiind deja foarte mult ieşit din cavitatea lui şi acest lucru va fi urmat de o complicaţie mai mare a stării lui Alex. De asemenea Alex nu mai poate sta nici pe scaun sau în fund pentru că are tendinţa să se răstoarne şi va fi determinat în timp să poată să şadă doar sprijinit pe mâna stângă, aceasta fiind mâna pe care el o poate folosi şi mâna cu care scrie.



Ioana Blaga, mama lui Alex, dar și a altor doi copilași, într-un mesaj postat aseară pe Facebook, cere sprijinul comunității:
De multe ori viața nu este întotdeauna așa cum ne-am imaginat dar tot viața este cea care ne oferă lecțiile cele mai importante.
Iată-ne ajunși în acel moment al vieții în care avem nevoie de mai mult ajutor pentru ca băiatul nostru, Alex, să depășească o nouă etapă importantă din viața lui și anume, o operație majoră pe coloană.
Pentru a fi mai ușor de înțeles și vizualizat pentru toată lumea, am creat site-ul https://sarbu.org în care se găsesc detaliile despre operație, povestea lui Alex și modalitățile prin care ne puteți ajuta.
Vă mulțumim frumos și ne rugăm ca împreună să trecem cu bine peste această încercare!”
Cei care doresc să contribuie la strângerea de fonduri pentru operația lui Alex, o pot face accesând site-ul https://sarbu.org/operatie-scolioza-neuromusculara-si-orizontalizare-bazin/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri