spot_img
8.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Locul de joacă din cartierul Vasile Aaron devine, luni, un spațiu dedicat bunelor maniere

Știri din Județ

Publicitate

Locul de joacă din cartierul Vasile Aaron devine, luni, un spațiu dedicat bunelor maniere. Aici, va prinde viață un nou eveniment al proiectului „Sibiu – Orașul Bunelor Maniere”, ce va lua startul luni, 30 august, de la ora 19.

Zece instrumentiști vor interpreta bunele maniere în ritmuri clasice și de jazz, pe o scenă special amenajată în zona locului de joacă din Vasile Aaron, în timp ce copiii se vor bucura și de distracție, iar adulții se pot așeza pe scaunele din zona pregătită de organizatori pentru a asculta ariile prezentate de artiști.

Proiectul „Sibiu – Orașul bunelor maniere” își propune să ducă mesajele campaniei dincolo de zona centrală a orașului, ajungând, prin evenimentele sale, și în principalele cartiere ale burgului.

„Vă invităm la un eveniment în care instrumentiștii vă vor încânta în propriul dumneavoastră cartier, cu arii reintrepretate și cu muzică jazz într-o interpretare specială!”, este mesajul organizatorilor.
Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și sustinut de Romgaz, THE LAKE HOME – Living Xperience, NTT DATA Romania și New Concept Living.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri