Piața Mică, gazda spectaculosului turneu de beach volley Sibiu Sands

Publicitate

Piața Mică este începând de astăzi și până în data de 19 septembrie gazda spectaculosului turneu de beach volley Sibiu Sands. Cea de-a 8-a ediție a competiției reunește 59 de echipe grupate în patru categorii de concurs: OPEN Feminin, OPEN Masculin, Amatori Feminin și Amatori Masculin. Organizatorii au pus în joc premii de peste 3000 de euro și se așteaptă la o ediție spectaculoasă, întrucât revin și jucătorii profesioniști pe teren.

Competiția de la Sibiu este una foarte bine cotată, pentru partidele din cadrul turneului venind la Sibiu 4 arbitri ai Federației Române de Volei.

Publicul are la dispoziție o tribună cu 200 de locuri pentru a-și susține echipa preferată.

Sibiu Sands este un eveniment organizat de Asociația Eco Sport Team și Agenția Grey Projects, sub egida Federației Române de Volei (FRV) și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2021.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *