0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

MARATON SIBIU: Susţine Copacul înţelept al copilăriei!

Știri din Județ

În lumea computerelor și a jocurilor video, a plimbărilor cu mașina și a crizei de timp, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 28 Sibiu, o mână de oameni cu iniţiativă îşi doresc să „țină copiii afară“ cât mai mult timp. În acest sens au înscris proiectul Copacul înțelept al copilăriei! la Maratonul Internaţional Sibiu, eveniment care va avea loc pe 2 octombrie.

Aproape 60 de alergători s-au înscris deja pentru a strânge fonduri pentru împrejmuirea uriașului copac din curte cu băncuțe și măsuțe, amenajarea zidurilor grădiniței cu panouri de activități, table de scris și jocuri educative outdoor. 

Prin implementarea proiectului Copacul înțelept al copilăriei!, iniţiatorii spun că vor rezolva o nevoie prioritară a grădiniței: reorganizarea și amenajarea eficientă a spațiului exterior, astfel ca acesta să stimuleze dezvoltarea abilităților sociale și emoționale ale celor 190 preșcolari din grădiniţă.

„Ideea a venit în urma discuţiilor cu profesorii şi părinţii preşcolarilor, care au ajuns la concluzia că spațiul exterior al grădiniței nu este suficient de generos pentru cei peste 190 preșcolari. Grupul de inițiativă „Împreună pentru copilărie“ este un grup format din cadre didactice și părinți ai copiilor care învață la Grădinița cu Program Prelungit nr. 28 Sibiu”, spune Anca Rodean, cadru didactic cu bogată experiență în scrierea și coordonarea de proiecte, printre care 3 proiecte Maraton cu target peste 75% realizat, peste 25 proiecte Erasmus Plus, etc. A fost susţinută îndeaproape de directorul grădiniţiei, Mihaela Joarză.

Susţine şi tu acest proiect prin înscrierea ca şi alergător sau ca şi susţinător pentru cei deja înscrişi în cursă. https://maratonsibiu.ro/copacul-intelept-al-copilariei-18759/

n Copy
n Copy
n
n
n
n
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș