21.2 C
Sibiu
joi, 18 iulie, 2024

Săptămâna Europeană a Mobilității în Sibiu: Concurs dedicat copiilor, în Grădina Zoologică

Știri din Județ

Săptămâna Europeană a Mobilității se adresează și celor mici! Primăria Sibiu organizează pentru aceștia un concurs al cărui scop este acela de a determina copiii să facă mai multă mișcare, dar și de a descoperi rute noi în Grădina Zoologică.

CÂND? În zilele de 18 și 19 septembrie

UNDE? În Grădina Zoologică Sibiu, în programul de funcționare între 9.30 și 18.30.

CINE POATE PARTICIPA? La concurs se pot înscrie copiii cu vârsta de până la 14 ani inclusiv.

CONCURSUL CONSTĂ într-o plimbare pe jos, pe două trasee amenajate în Zoo:

ua scaled
ua scaled
ua scaled
ua scaled


Traseul verde (drumul ursului). Participarea în concurs constă în găsirea a 6 pași din Grădina Zoo, desene care vor fi marcate pe aleile pietonale sub forma unor amprente grafice care vor reprezenta animalul urs, iar fiecare desen de pe acest traseu va conține în interiorul său câte un număr de la 1-6.
Traseul galben (drumul zebrei) presupune găsirea a 5 pași din Grădina Zoo, desene care vor fi marcate pe aleile pietonale sub forma unor amprente grafice care vor reprezenta o zebră, iar fiecare desen de pe traseul galben va conține în interiorul său câte un număr de la 1-5.


CE TREBUIE SĂ FACEȚI PENTRU A PARTICIPA?

Înregistrarea în concurs se face prin intermediul propriei dumneavoastră pagini de Facebook, a copilului sau a unuia dintre părinți. În perioada 18-19 septembrie, până la ora 23.59 trebuie să postați pe pagina de Facebook fotografii cu pașii parcurși atât pe traseul galben, cât și pe cel verde, postând câte o fotografie din dreptul fiecărui desen (respectiv număr) al traseului. În fiecare fotografie trebuie să apară atât participantul, cât și numărul aferent fiecărui traseu. Prin urmare, de pe traseul verde vor fi postate 6 fotografii, iar de pe traseul galben vor fi postate 5 fotografii.La finalul fiecărui traseu, participantul va face opțional, câte o poză atât zebrei, cât și ursului, postând și cele două fotografii alături de cele 11 de pe traseele inițiale.

IMPORTANT! Postarea va fi însoțită obligatoriu de ambele hashtag-uri: #mobilityweek #zoosibiu. Astfel, vă putem găsi postările și veți fi inclus în extragerea pentru premii. De aceea, vă rugăm să marcați postările ca publice, fără setări de confidențialitate.

PREMIILE puse la dispoziție de Primăria Sibiu constau în 3 biciclete pentru copii. Câștigătorii vor fi trași la sorți cu ajutorul unui program electronic. Extragerea va fi transmisă pe pagina de Facebook Primăria Municipiului Sibiu, pentru transparență.

Dacă doriți ca cei mici să participe, vă rugăm să consultați regulamentul integral al concursului pe următorul link: https://www.sibiu.ro/new/pdf/Regulament concurs copii.pdf

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri