spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: S-a deschis un magazin de produse tradiționale, la doi pași de centrul Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Magazinul de produse tradiționale „Green Life” s-a deschis publicului larg în urmă cu doar câteva zile. Acesta este situat pe strada Timotei Popovici nr.19, la doar câțiva pași de centrul orașului Sibiu.

Conform patronului, magazinul oferă o gamă variată de produse, realizate în totalitate cu materie primă de la producători din România. Dacă vrei să ai grijă de sănătatea ta, aici poți găsești: dulcețuri, zacuscă, murături, vinuri pentru toate gusturile, fructe, mezeluri și brânzeturi.

„Am decis să colaborăm doar cu producătorii autohtoni, a căror produse sunt recunoscute în toată țara pentru gustul lor delicios, dar și pentru materialele prime folosite, atent cultivate în grădinile producătorilor români. Dacă hotărășți să ne calci pragul, te așteptăm cu o varietate de dulcețuri, zacuscă, murături, vinuri gustoase, mezeluri, brânzeturi și produse de panificație tradiționale. Periodic organizăm și sesiuni de DEGUSTARE a produselor noastre.” a declarat patronul magazinului pentru Sibiu Independent

Primul oaspete al magazinului a fost chiar unul dintre cei mai patrioți sibieni, Nea Pavel cum îi spun apropiații. Mândru de al său mic muzeu de la Rășinari, Pavel Diaconu a fost invitat în exclusivitate la un tur al magazinului „Green Life”, dar și la o mică degustare. Pentru că am menționat deja că este un mare iubitor al produselor tradiționale, acesta a ales să calce pragul magazinului îmbrăcat în port popular.

„Sunt foarte gustoase produsele iar magazinul arată exemplar. Foarte frumos amenajat. Ca de început o să cumpăr o bucată de cârnat și o sticlă de oțet din mere. Sunt multe de văzut aici însă cu siguranță o să mai revin. Mulțumesc pentru invitație” a declarat Pavel Diaconu, primul client al magazinului de produse tradiționale „Green Life” din Sibiu.

Dacă doriți să cumpărați produse 100% de la producătorii din România, sunteți așteptați cu mare drag la magazinul Green Life, situat pe strada Timotei Popovici nr. 19

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor