spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Tânăr de 23 de ani, găsit decedat într-un autoturism din parcarea Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Tânăr de 23 de ani din județul Alba, găsit decedat într-un autoturism ce staționa în parcarea Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu. Un șofer, a anunțat prin apel la 112 că pasagerul ce ocupa locul din dreapta față a autoturismului pe care îl conducea, se află în stare de inconștiență .

„SAJ Sibiu a primit ieri seara în jurul orelor 23:00 un apel prin 112 care informa că un bărbat de 23 ani se află în stare de inconștiență într-un autoturism pe B-dul V. Milea. Șoferul apelant a fost sfătuit să oprească mașina în parcarea de la Teatru.
La scurt a sosit o ambulanță SAJ și a găsit în mașină, pe locul din dreapta față, un barbat inconștient, aflat în SCR.

Împreună cu al doilea echipaj sosit au început manevrele de resuscitare și au continuat aproximativ 50 minute.
Din pacate bărbatul nu a răspuns manevrelor aplicate și a fost declarat decedat. A fost anunțată Poliția în vederea cercetărilor specifice.” – a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„La data de 23 septembrie, în jurul orei 23,00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată despre faptul că, pe Bulevardul Corneliu Coposu, în apropierea intersecției cu strada Berăriei, pe carosabil, se află o persoană decedată.


La locul indicat polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Alba, decedat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de către un echipaj medical.
Din primele informații obținute de către polițiști a rezultat faptul că tânărului i s-ar făcut rău în timp ce se afla într-un autoturism, nefiind constatate urme de violență.


Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte care au dus la deces.
La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă