spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Prima pistă verde de biciclete din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Sibiu a ales să vopsească prima pistă verde de biciclete din Sibiu. Este vorba despre ultimul tronson al pistei de biciclete, care leagă, prin cartierul Gușterița, centrul Sibiului de Zona Industrială Est.

„Unde există un drum, există o cale. Aceea a mobilității urbane.
Încă se simte mirosul de proaspăt vopsit pe ultimul tronson al pistei de biciclete, care leagă, prin cartierul Gușterița, centrul Sibiului de Zona Industrială Est.


Vorbim, desigur, despre Strada Podului, o piesă-cheie in conectarea orașului la drumul județean DJ 106 a cărei modernizare prin fonduri europene a prevăzut lucrări de drumuri, canalizare pluvială, marcaje rutiere pentru carosabil și piste pentru bicicliști, spații verzi ( acum însămânțate cu gazon), dar și lucrări de iluminat public modern și economic și coborîre în subteran a cablurilor de telecomunicații.
O investiție europeană de amploare, cu o valoare totală de 15,3 milioane lei, vine să pună într-o lumină nouă dinamica orașului și să adauge pe harta mobilității alternative, peste 5 kilometri de drum pregătit pentru pedalat.” – au scris reprezentații Primăriei Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?