spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu: „Nevoia de a rezolva problemele trebuie să ne determine să fim mai eficienți” (CP)

Știri din Județ

Publicitate

Adrian Bibu, consilier local PNL şi administrator public al judeţului Sibiu, în urma celei de-a doua întâlniri pentru formularea concluziilor Grupului de lucru pentru înființarea Zonei Metropolitane Sibiu (prima fiind cea de joi, anunțată de presa locală), a transmis următorul comunicat de presă:

În concluzia acestor întâlniri, mă simt obligat, să reafirm public hotărârea mea și a colegilor mei (atât a celor din Consiliul Județean Sibiu, cât și din Grupul PNL din Consiliul Local) de a realiza acest proiect.

Înțeleg precauția necesară alegerii celei mai bune variante, însă nevoia de a rezolva problemele (pe care în campania electorală se părea că le cunoaștem cu toții) trebuie să ne determine să fim mai eficienți.

Așadar, înființarea ZMS și ulterior a unei ADI – Transport (Asociație de Dezvoltare Intercomunitară pentru transportul în comun) sau înființarea ambelor în paralel sunt singurele opțiuni cu care am să fiu de acord.
Înființarea doar ADI Transport cu argumentul că: “măcar rezolvăm această problemă”, echivalează, după părerea mea, cu o nouă amânare a ZMS. Din punctul meu de vedere acest lucru este nepermis.

Municipiul Sibiu nu mai poate pierde timp și trebuie să își asume concret și corect un rol principal în rezolvarea problemelor întregii zone.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor