spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Porumbacu de Jos: Strada recent amenajată a devenit teren de joacă pentru șoferii teribiliști

Știri din Județ

Publicitate

În urma lucrărilor de reparații și amenajare, strada Câmpului din comuna Porumbacu de Jos a devenit un teren de joacă pentru șoferii amatori de drifturi și senzații tari.

fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img

Nu știm dacă e vorba de teribilism sau inconștiență, dar comportamentul unor conducători auto care circulă pe centura ocolitoare a localității Porumbacu de Sus, lasă de dorit

Vă amintiți probabil că, în luna august, s-au făcut lucrări de reparații și amenajare pe Calea Câmpului. Când am reparat drumul, am vrut să diminuăm disconfortul cauzat de numărul mare de turiști aflați în tranzit spre zona turistică și să scoatem traficul greu în afara localității, nicidecum să amenajăm un teren de joacă pentru șoferii amatori de drifturi și senzații tari. ” – au scris reprezentații Primăriei pe pagina de Facebook

Fără să se gândească la consecințe, unii șoferi își turează motoarele la maximum și transformă acest drum într-o pistă de raliuri, stricând drumul și punându-i în pericol și pe ceilalți participanți la trafic. Fotografiile făcute în această dimineață dovedesc acest lucru.

Îi invităm pe șoferii teribiliști să își demonstreze abilitatile de manevrare a volanului și să arate puterea mașinii pe piste special amenajate, nu pe drumurile publice.

Aceste practici sunt atât în atenția noastră, cât și în atenția Poliției și ne vom asigura că cei care fac asta, vor fi pedepsiți, potrivit legilor în vigoare.” – a transmis Primăria Comunei Porumbacu de Jos”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri