spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Managerul Spitalului Județean Sibiu a „concediat” un paznic. A fost surprins dormind în post

Știri din Județ

Publicitate

Concedierea anului „COVID” vine de la Sibiu, acolo unde managerul SCJU Sibiu, jr. Robert Fotache a surprins un paznic contractat de spital, în timp ce dormea liniștit în timpul orelor de program, pe un fotoliu rulant.

Un astfel de comportament nu a fost tolerat iar firma de pază a trimis un alt angajat în loc. Decizia drastică a fost luată și din cauza locului în care paznicul era detașat, respectiv la Unitatea de Primiri Urgențe, acolo unde trebuie o supraveghere sporită a tuturor pacienților și aparținătorilor care tranzitează zona. De-a lungul timpului, la UPU Sibiu au existat mai multe conflicte spontane, ce s-au lăsat cu geamuri sparte sau persoane rănite, deci vorbim de o zonă sensibilă din punct de vedere a securității.

„Vă informăm că managerul SCJU Sibiu, jr. Robert Fotache a surprins agentul de pază de la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în timp ce dormea în post pe un fotoliu rulant, in timpul programului de lucru. Ca urmare, s-a dispus rapid demiterea agentului de pază, acesta a fost înlocuit din post cu un alt agent. Firma de pază cu care SCJU Sibiu are contract a răspuns prompt la solicitarea noastră și a adus un angajat care să-și îndeplinească sarcinile de serviciu în mod corespunzător. Este inadmisibil ca în această perioadă să existe astfel de imagini. Vă asigurăm că nu vom tolera astfel de comportament, mai ales in contextul in care la Unitatea de Primiri Urgente exista permanent o adresabilitate foarte ridicată, fiind necesară derularea unei activități eficiente de supraveghere și pază.” au postat reprezentanții SCJU Sibiu pe pagina oficială de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor