11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Seniorii orașului Agnita au sărbătorit Ziua Internațională a Vârstnicilor

Știri din Județ

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, mai mulți seniori din orașul Agnita au luat parte la un eveniment organizat de către primarul orașului Agnita – Schiau Gull Alin Ciprian alături Asociația Casa Seniorilor.

Ziua de 1 octombrie stă sub semnul prețuirii și respectului pe care îl datorăm seniorilor. Iar astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, am avut onoarea să îi am invitați pe câțiva dintre seniorii orașului nostru. Mi-aș fi dorit să putem sărbători acest eveniment special într-un număr cât mai mare, dar date fiind condițiile actuale, am fost nevoiți să ne desfășurăm într-un cadru limitat. Vă promit însă că Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice va fi celebrată în fiecare an, așa cum se cuvine, imediat ce ne va permite situația.



Le-am transmis distinșilor noștri invitați ”La mulți ani” în numele tuturor agnițenilor și le-am mulțumit pentru tot ceea ce ne oferă. Le-am spus că o comunitate bogată este aceea care se bucură de prezența vârstnicilor, pentru că ei reprezintă înțelepciunea și lor le datorăm tot ceea ce noi suntem astăzi.

I-am asigurat că îmi doresc sa ne bucurăm mai mult de prezența domniilor lor în comunitate, sa creăm o punte între generații, pentru că avem atât de multe de învățat de la seniorii noștri. Le-am promis că voi face tot efortul să îi avem cât mai implicați și cât mai prezenți în comunitatea agnițeana și sunt convins că, alături de Asociația Casa Seniorilor, vom face numai proiecte frumoase.

Le urez tuturor seniorilor sănătate, viață lungă și liniștită!
La mulți ani binecuvântați!



Mulțumesc pentru organizarea evenimentului de astăzi tuturor colegilor mei, precum și Asociației Casa Seniorilor.” – a scris Schiau Gull Alin Ciprian, primarul orașului Agnita pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri