9.2 C
Sibiu
vineri, 29 septembrie, 2023

O adolescentă din Hamba a dispărut de acasă. O caută familia și Poliția

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 17 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 09 octombrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 06:30, fiica sa minoră, ACATINCĂI CHRISTINE ROXANA MIRABELA, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu, din sat Hamba, comuna Șura Mare, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 55 de kg, ochi verzi, păr roșcat, fir drept, lung, constituție atletică.

În momentul plecării, minora purta pantaloni tip jeans, geacă din material blue – jeans și încălțăminte tip sport de culoare alb.

Semne particulare: tatuaj încheietura mâinii stângi – brățară cu trandafiri, tatuaj braț stâng – femeie ținând un trandafir în mână, tatuaj antebraț – “NO LIMIT”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri