spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

O nouă construcție la Zoo Sibiu: un adăpost de vizitare a animalelor pe timpul rece

Știri din Județ

Publicitate

La câțiva pași de aleea principală a Grădinii Zoologice, s-a ridicat o construcție nouă, minimalistă, decorată cu lemn, în stilul clădirilor noi și moderne de birouri. ” Un sediu administrativ”, ai fi tentat să spui, dar realitatea îți smulge un zâmbet: e ”biroul” tigrilor, al leilor și al jaguarilor, un adăpost de vizitare a animalelor și pe anotimpul rece, o investiție recepționată recent, in valoare de 1,8 milioane lei, anunță reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu.

fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img


În zonă exterioară destinată leilor, construcția include un detaliu vizual care reproduce imagini din savană, dar are prevăzut și un tunel interior, lung de câțiva metri, care permite accesul felinelor din adăpost și până în zonele special amenajate de pe deal.

Dar acesta nu este singura noutate de la Grădina Zoologică din Sibiu: doi tigri, două bufnițe polare, doi porci spinoși, șase maimuțe capucin și un zimbru populează din această toamnă arealul Grădinii, devenită și loc de naștere pentru puii de ponei, lame, lemurieni, pavieni și capre veniți pe lume anul acesta, la Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…