spot_img
9.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Studenții Facultății de Litere și Arte a ULBS, traduc poezia lui Blaga în 14 limbi

Știri din Județ

Publicitate

Studenții Facultății de Litere și Arte a ULBS, vor traduce poezia lui Blaga în 14 limbi, în cadrul unor ateliere on-line. Iubitorii de poezie pot asista la cele două conferințe, moderate de Marta Petru și Delia Ćupurdija.

La sfârșit de octombrie, se desfășoară la Sibiu Colocviul Internațional Universitar „Lucian Blaga”, ediția a XXIII-a. Din cauza pandemiei, în mediul on-line vor fi organizate prezentări ale lucrărilor deja traduse, totul într-un maraton de două zile. 

Despre CE N-A FOST NICIODATĂ BLAGA va vorbi, în conferința inaugurală,  MARTA PETREU, joi, 28 octombrie 2021, de la ora 10.00 (linkul de google meet  https://meet.google.com/uoi-cchv-wdk), iar vineri, DELIA ĆUPURDIJA (Universitatea din Zagreb) va explica  INTEGRAREA CONCEPTUALĂ – UN INSTRUMENT PENTRU VIITORII TRADUCĂTORI DE POEZIE (linkul de google meet https://meet.google.com/tqw-eeih-fdm).  se arată în mesajul transmis de reprezentanții ULBS.

Totul va fi on-line, prin intermediul platformei google meet, fără limită de participanți, fără restricții și cu drag de literatură.  Informații actualizate despre program găsiți pe site-ul conferinței: http://site.conferences.ulbsibiu.ro/lucianblagacolloquium/?page_id=339

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor