20.2 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Un nou maraton de vaccinare fără programare, la Centrul temporar, găzduit de Filarmonica de Stat Sibiu

Știri din Județ

Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Filarmonica de Stat Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Spitalul General CF Sibiu și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sibiu și al Universității „Lucian Blaga” Sibiu organizează Maratonul Vaccinării în weekend-ul 30-31 octombrie 2021, în intervalul orar 09:00-21:00, la Sala Thalia din Sibiu, cu acces din parcarea de pe bulevardul Corneliu Coposu.


Persoanele care doresc să se vaccineze cu doza 1 de Pfizer sau cu doză unică de Johnson&Johnson o pot face, fără programare, în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu unde cele trei spitale și Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu vor mobiliza un număr de 16 medici, 32 asistenți, 32 registratori și 40 voluntari, astfel încât totul să se desfășoare fără dificultăți.

Publicitate

Persoanele care doresc să se vaccineze cu doza 1, 2 sau 3 de Pfizer sau cu doză unică de Johnson&Johnson o pot face, fără programare, în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu unde cele trei spitale și Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu vor mobiliza un număr de 16 medici, 32 asistenți, 32 registratori și 40 voluntari, astfel încât totul să se desfășoare fără dificultăți.


Patru fluxuri de vaccinare Pfizer și Johnson & Johnson vor fi puse la dispoziția doritorilor, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sibiu.
Consiliul Județean Sibiu continuă să promoveze campania de vaccinare începută în primăvara acestui an. Organizăm acum un al doilea maraton de vaccinare, astfel că doresc să mulțumesc tuturor liderilor de instituții locale din Sibiu și tuturor cadrelor medicale care ni s-au alăturat și oferă din timpul lor pentru a sprijini eforturile de revenire la normalitate. Numai împreună putem să ne întoarcem la o viață normală cât mai curând!”Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu.

Pentru a putea depăși valul 4 al pandemiei de Covid-19 este necesar ca oamenii să se vaccineze! Prin vaccinare, sistemul medical trece, de la o luptă în defensivă, la o adevărată ofensivă împotriva virusului SARS-CoV-2 care, de aproape doi ani, ne afectează viața. O ofensivă care ne va ajuta să limităm numărul de îmbolnăviri grave, să scădem presiunea de pe sistemul medical, să salvăm vieți și să tratăm pacienții care suferă de alte afecțiuni. Mai mult, trebuie să înțelegem că vaccinarea este un act cu dublu sens: pe de-o parte protecția personală individuală, iar pe de alta un act altruist prin care protejăm comunitatea și creăm condițiile revenirii, treptat, la viața normală pe care o dorim cu toții. Vaccinați-vă! ” – Dr. Daniel Chelcea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.


Doza de rapel în cazul vaccinului Pfizer va fi efectuată în weekend-ul 20-21 noiembrie 2021, în intervalul orar 09:00-21:00, în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu, la Sala Thalia.


Organizatori:
Consiliul Județean Sibiu
Filarmonica de Stat Sibiu
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu
Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu
Spitalul General CF Sibiu
Cu sprijinul:
Direcției de Sănătate Publică Sibiu
Universității „Lucian Blaga” Sibiu
Sponsori:
Boromir
Carrefour
Trans Agape
Biserica Creștină Baptistă ”Betania”
Biserica Creștină ”Biruința” Sibiu
Eveniment susținut de:
Kiss FM

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri