spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Susținere INCREDIBILĂ din partea fanilor CSU SIBIU. Cumpără bilete virtuale, deși nu pot participa la meci

Știri din Județ

Publicitate

Fanii CSU Sibiu dau încă o dată dovadă de solidaritate față de echipa lor favorită, hotărând să cumpere bilete virtuale, ajutând astfel financiar echipa. Chiar dacă nu pot participa fizic la meci din cauza restricțiilor, aceștia au cumpărat deja zeci de bilete.

Anul acesta, echipa împlinește 50 de ani de la prima reprezentație pe un teren profesionist, fanii fiind alături de ei. Cu bune și cu rele, sute de suporteri au rămas alături de echipă, sperând la victorie, la fiecare meci. Mai mult decât atât, fanii însoțesc echipa CSU SIBIU la fiecare meci din deplasare, fiind prezenți în galerie.

„Prețul unui bilet va fi de 5 lei, însă valoarea lui reală este infinită știind că avem toată susținerea voastră.” au postat reprezentanții CSU Sibiu pe pagina lor de Facebook.

Biletele se pot achiziționa accesând link-ul de mai jos https://www.bilete.ro/cs-dinamo-bucuresti-bc-csu-sibiu-baschet/

„Salutare, în viața unei echipe sunt momente frumoase și fericite dar și momente mai dificile cum sunt cele prin care echipa noastră de suflet trece acum. Anul acesta echipa împlinește 50 de ani de când a jucat primul meci și trebuie să fim mândrii că suntem suporterii celei mai vechi echipe de baschet care este in activitate neîntreruptă de la înființare,ba mai mult singura echipa care nu a retrogradat niciodată și joaca în prima divizie de 44 de ani!
In 50 de ani de existenta au fost multe momente dificile cum sunt și cele prin care trecem acum dar datorita celor care au iubit-o echipa a trecut peste toate. Și sunt convins că și acum împreună vom trece peste greutăți și până la sfârșitul sezonului vom avea și rezultatele care să sărbătorească cum se cuvine acești 50 de ani. Și de ce sunt așa convins că o putem face,pentru că suporterii sunt langa echipa și daca la inceput au pus întrebări ce se întâmplă cu echipa iubita in ultima vreme au venit cu ideei și propuneri sa punem umărul să ieșim cat mai repede din această situație. Prima propunere și cea mai întâlnită a fost sa achiziționăm bilete la meci și în perioadele in care nu avem voie în sala,ba mai mult chiar și la meciurile din deplasare, pentru că nu trebuie sa sune că o lauda dar și la acest capitol suntem unici,suntem echipa cu suporteri in toate deplasările , și de ce sa nu păstrăm tradiția !
Știm și toată lumea o recunoaște că noi putem face diferența în meciurile dificile haideți și acum sa demonstrăm forța suporterilor CSU și la toate meciurile la care nu avem voie în sala fie că este acasă sau in deplasare să facem sold out cum o făceam și înainte! Pentru istoria și spiritul CSU dar și pentru cei care nu mai sunt printre noi ,avem obligația să ducem echipa asta mai departe sa se poată bucura de ea și copii noștrii așa cum noi ne bucuram de ea datorita celor care au iubit-o de la înființare!HAI CSU !
” este mesajul postat pe grupul fanilor CSU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor