spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Baia Populară Sibiu este nominalizată la Gală de premiere a Excelenței în Industria Wellbeing – din România

Știri din Județ

Publicitate

Ce are o istorie veche de 117 ani,a fost recent reabilitată și reprezintă un spațiu al relaxării prin excelență, chiar în inima Sibiului?

Vorbim, desigur, despre Baia Populară Sibiu, o mărturie în timp despre calitatea vieții în orașul nostru o bijuterie arhitecturală care îmbină elemente ale stilul baroc cu Jugendstil și care a fost redată comunității în cea mai bună variantă a ei, după amplele lucrări de reabilitare, încheiate anul acesta.

Astăzi vă anunțăm cu bucurie că Baia Populară Sibiu este nominalizată la Gală de premiere a Excelenței în Industria Wellbeing- din România – singurul eveniment din Europa de Est aflat sub înaltul patronaj al World Spa Organisation 
Vă invităm să susțineți prin vot, până la 1 noiembrie, acest obiectiv de referință istorică și arhitecturală al Sibiului, la categoriile Best Historical Spa, Best Romanian Traditional Spa, Best Wellness Centre, Best Urban Escape, Best Spa Experience.
Votul este gratuit și rapid și se face accesând linkul  https://termalia.ro/nominalizari-termalia-awards/.
O minimă investiție personală de timp, dar un pas mare pentru comunitate și o șansă reală la podium pentru Baia Populară Sibiu!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…