10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident la ieșire din Boița. Sunt implicate patru mașini

Știri din Județ

Un accident rutier în care au fost implicate patru mașini s-a produs pe DN 7, km. 251+300.

Din primele informații, un autoturism condus la ieșirea din Boița spre Sibiu a patruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu trei autovehicule conduse dinspre Sibiu spre Vâlcea.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 27 ani a suferit un traumatism de coloană cervicală, traumatism membrul superior drept și sold drept.

Momentan, traficul se desfășoară alternativ, dirijat.

„SAJ Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B pe DN7 în apropiere de localitatea Boita. Au fost implicate patru autoturisme și au rezultat două victime.
La intervenție a participat și un echipaj ISU.
O victima ,barbat în vârstă de 27 ani care prezenta un traumatism de coloana cervicală, traumatism membrul superior drept și sold drept a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„ISU Sibiu a intervenit pe DN 7, în localitatea Boița, cu un echipaj SMURD, împreună cu un echipaj SAJ, ca urmare a producerii unui accident rutier. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 77 de ani. Aceasta a refuzat transportul la spital. O altă persoană implicată a fost preluată de câtre echipajul SAJ. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș