7.9 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Baschetul deschide uși către o viață perfect normală

Știri din Județ

Se spune că singura dizabilitate este să nu vezi abilitatea. Te-ai întrebat cum e să te înalți atunci cand ești țintuit într-un scaun rulant? Pe două roți, Zburatorii nu se opresc din a face sport și a se simți bine. Pentru ei nu există limite, iar dizabilitatea pe care o au nu-i definește. Echipa de baschet în scaun rulant, aflată sub egida Clubului Sportiv Comunitar Sibiu, se întâlnește de două ori pe săptămână, la Sala Transilvania, pentru a face sport. „Nimic nu este posibil” se poate schimba în „TOTUL ESTE POSIBIL” datorită sportului, iar Zburatorii ne conving de asta cu fiecare antrenament la care participă.



Baschetul în scaun cu roțile este unul dintre cele mai populare sporturi pentru persoanele cu dizabilități motrice. Deși unele persoane consideră că acești oameni trebuie să rămână acasă pentru că nu pot face sport, Zburatorii contribuie la însănătoșirea percepției societății asupra lor. Ei își doresc să fie văzuți ca niște oameni simpli, făcând exact ceea ce le place să facă. Baschetul în scaun rulant te învață să privești lucrurile diferit: să fii deschis să încerci lucruri noi, să apreciezi efortul și devotamentul echipei din care faci parte și să nu uiți să zâmbești.



Limite? Nu există așa ceva!

Oricine poate practica un sport pentru oamenii înalţi. Handicapul locomotor nu trebuie lasat să preia controlul vieții tale. Baschetul pe două roți demonstrează că NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL, atâta timp cât iubești ceea ce faci și crezi în ceea ce-ți propui!



Ne dorim să facem cunoscută pasiunea pentru sport a Zburătorilor și celorlalte sute de persoane cu handicap motric din județ, astfel încât să ni se alăture pentru a putea practica baschet în condiții optime.

Depășește-ți frica și incertitudinea prin baschet în scaun cu rotile.
Aceasta actiune face parte din proiectul Clubului Sportiv Comunitar Sibiu finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri