spot_img
10.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Decor de poveste la Atrium Cafe! 10% din încasările cafenelei, donate pentru o cauză nobilă

Știri din Județ

Publicitate

Atrium Cafe este momentan prima cafenea din Sibiu care, în următoarele două luni va dona 10% din încasări către Asociația „Sus Inima”. Campania se numește „Împreună pentru un Crăciun de Poveste” și se desfășoară în perioada 15 noiembrie – 15 ianuarie.

Iată şi motivul pentru care locația noastră este îmbrăcată de sărbătoare.

Ne dorim ca în această perioadă să oferim unui grup vulnerabil şansa de a se bucura de un Crăciun de poveste.
Şansa la bucurie, şansa la o masă caldă şi condiții minime sunt esențiale în această perioadă incertă, motiv pentru care ne dorim să fim implicați în comunitatea sibiană.

IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG


Aşadar, 10% din încasările localului în perioada 15 noiembrie 2021 şi 15 ianuarie 2022 le vom redirecționa spre Asociația Sus Inima – bolnavii de cancer.


Nu putem face acest lucru fără voi, aşa că vă încurajăm să ne treceți pragul, bucurându-vă de un decor de poveste căruia i se adaugă un meniu de sezon şi o atmosferă magică” – au transmis reprezentanții AtriumCafe.

Deja amenajată în spiritul sărbătorilor de iarnă, cafeneaua îi așteaptă pe doritori pentru a se bucura împreună de magia Crăciunului. Au pregătit elemente tradiționale, brad de Crăciun, un antreu primitor, pianul și chiar și o poștă pentru cei care doresc să trimită o scrisoare lui Moș Crăciun, iar cele mai frumoase dintre ele vor fi premiate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda