spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

”Crăciun de poveste” la Colegiul Național ”Octavian Goga” din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ministerul Educației a decis să ofere posibilitatea unităților școlare să adapteze modul în care se va organiza ziua de 23 decembrie, din punct de vedere didactic. În acest context, Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu organizează proiectul de sfârșit de an, intitulat ”Crăciun de poveste”, subintitulat “Tradiții și obiceiuri de Crăciun în familia mea! ”,care va avea 74 de pagini, iar cele mai originale creații pe care elevii le vor realiza în familie, fie că sunt produse media, eseuri, desene, melodii, obiecte confecționate manual, vor intra într-o competiție ale cărei rezultate se vor face publice pe site-ul Colegiului.

Craciunul e sărbătoarea bucuriei de a fi împreună, de a împărtăși din datina strămoșească, de a învăța bunătatea și de a aduce lumina în case, în inimă și gând. Mai mult ca niciodată, zilele acestea se simte în aer dorința de a ne reîntoarce la cele ce sunt cu adevărat importante și valoroase în existența noastră, iar pentru asta am conceput un megaproiect de sărbătoare (dat fiind faptul că suntem o comunitate școlară extrem de numeroasă, împărțiți în 74 de clase) pe care îl aducem la cunoștință tuturor, ca semn de recunoștință față de tradiție și semeni. Copilăria e strâns legată de mirajul sărbătorilor de iarnă, de atmosfera din jurul bradului împodobit în clinchet de clopoței și de aroma cozonacului frământat de mâinile fermecate ale bunicii.

23 decembrie nu e o dată oarecare pentru noi, ci devine, cu aportul fiecăruia dintre elevii și profesorii care ”trăiesc” în CNOG Sibiu, o oportunitate de a ne simți o mare familie ce deschide brațe larg deschise tuturor celor care simt la fel și colindă aceleași cântece care ne leagă cu fibre magice de toți ai noștri, din vremuri vechi.

Citește AICI ȘTIREA COMPLETĂ

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului