3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Lupte grele la Rășinari. Șapte localnici au fost reținuți

Știri din Județ

Trei conflicte au avut loc zilele acestea, pe raza comunei Rășinari. Din primele cercetări, șapte rășinăreni au fost deja reținuți pentru săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut mai multe persoane, cercetate penal pentru fapte comise cu violență în cursul zilei de 14 noiembrie, pe raza localității Rășinari, în conflicte fiind implicați localnici. Conform IPJ SIBIU, doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 31 de ani, sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice și au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți că, în jurul orei 01:00, l-ar fi agresat pe un amic, în vârstă de 41 de ani, în timp ce se aflau într-un local din Rășinari.


Altă oră, alt scandal. De această dată, un tânăr în vârstă de 16 ani a fost reținut după ce, în jurul orei 07:00, pe o stradă din localitatea de domiciliu, l-ar fi lovit cu un obiect contondent pe un tânăr în vârstă de 19 ani. În acest caz, cercetările penale vizează săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.


În cel de-al treilea scandal au fost implicați alți patru bărbați, cu vârste de 25, 33, 35, respectiv 38 de ani. Și aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fiind bănuiți fiind că, în jurul orei 10:00,în timp ce se aflau într-un local, l-ar fi agresat pe un localnic în vârstă de 44 de ani.

Toate cele trei conflicte ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool, victimele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș