spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Doi copii surprinși de un incendiu pe strada Țiglarilor din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp pe strada Țiglarilor din municipiul Sibiu. La fața locului sunt prezente mai multe echipaje de pompieri.

Apartamentul se află la etajul II iar din primele informații sunt două victime, minori. Conform ISU SIBIU, doi minori, o fată de 13 ani și un băiat de 14 ani au suferit arsuri de gradul I și II, fiind conștienți și transportați la CPU Luther. În momentul de față, incendiul este localizat de către pompierii militari.

Băiatul de aproximativ 13 ani are stabil, cu arsuri de gradul I și II pe membrele superioare și față transportat de echipajul SMURD la CPU Luther.
-o fată de aproximativ 13 ani, conștientă, cu arsuri de gradul I și II pe membrele superioare și față.

A ars întregul apartament pe o suprafață de aproximativ 30 mp iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de o explozie ca urmare a acumularării de gaze în apartament.

Până la sosirea forțelor s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane, locatari ai blocului. Forțe alocare : trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, unul de descarcerare, și două autospeciale SMURD.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului