19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

VIDEO-FOTO: Persoană rănită grav într-un accident produs pe strada Rahovei din Sibiu

Știri din Județ

O persoană a fost grav rănită în această seară într-un accident rutier produs pe strada Rahovei din Sibiu.

Din primele informații, două mașini au intrat în coliziune frontală în imediata apropiere a intersecției Rahovei cu Semaforului. În urma impactului violent, una dintre mașini a luat foc.

Publicitate

Șoferul rănit grav este un bărbat de 76 de ani. Conform martorilor, șoferul vinovat circula cu viteză și nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. Bărbatul mai avea 50 de metri până la domiciliul său situat pe Aleea Șelimbăr. Conform primelor date, bărbatul rănit ar fi intrat pe contrasens la efectuarea virajului la stânga.

Cele două autoturisme circulau din direcții opuse, unul spre Piața Rahovei, condus de către un bărbat care în acest moment a fost rănit și este în stare de inconștiență, iar celălalt condus spre Semaforului de către o tânără în vârstă de 20 de ani, din Ocna Sibiului.

Traficul rutier se desfășoară îngreunat.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari, un echipaj descarcerare și 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic în municipiul Sibiu, str. Rahovei la un accident rutier produs între două autoturisme.
La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, de cca 76 de ani, aflată în stare de inconștiență care a fost transportat la UPU Sibiu.
De asemenea o femeie de cca 20 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale ca urmare a unui atac de panică, refuzând transportul la spital. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic