17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Șoferii băuți și fără permise, „se reîntorc” pe drumurile județului Sibiu

Știri din Județ

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.

La data de 20 noiembrie, în jurul orei 12:30, în localitatea Jina, polițiștii au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 44 de ani. Ca urmare a verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, polițiștii au stabilit că autoturismul condus este neînmatriculat.

Tot la data de 20 noiembrie, în jurul orei 23:15, pe DN 1, între Punct Control Veștem și Hula Bradului, un sibian în vârstă de 23 de ani a condus un autoturism dinspre Sibiu spre Brașov, iar într-o curbă la stânga, în condiții de carosabil acoperit cu mâzgă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Un alt șofer a fost oprit în trafic în jurul orei 23:30, în localitatea Șelimbăr. Șoferul în vârstă de 32 de ani, din Boița, circula pe strada Doamna Stanca.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0, 74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O zi mai târziu, pe 21 noiembrie, în jurul orei 15:00, pe raza localității Brateiu, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 32 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a deține acest drept.

La aceeași dată, în jurul orei 16:30, pe strada Viile Sibiului din comuna Șura Mare, polițiștii au depistat un alt conducător auto a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un sibian în vârstă de 47 de ani.

Și la data de 22 noiembrie au fost găsite nereguli în trafic. În jurul orei 02:00, pe strada Regele Ferdinand din localitatea Șelimbăr, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Cisnădie, aflat la volanul unui autoturism, a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri