Sibiul sărbătorește încă un an, fără paradă militară de 1 Decembrie

Știri din Județ

Veste tristă și anul acesta la Sibiu. Din cauza pandemiei COVID-19, parada militară, cu prezentarea tehnicii din dotare, nu va avea loc de 1 Decembrie. Totuși, autoritățile locale au pregătit o ceremonie oficială, într-un cadru restrâns.

Ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naționale a României se va desfășura miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 10:00, la Monumentul “OSTAŞULUI DIN TOATE TIMPURILE” în fața Cercului Militar din municipiul Sibiu.

Accesul se face pe bază de invitație, numărul participanților fiind limitat la 200.

De la ora 09:50, va fi susținut un Concert al Muzicii Militare din Garnizoana Sibiu. Imediat după intonarea Imnului național al României va fi oficiată slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor. Ceremonialul se va încheia cu depuneri de coroane și jerbe de flori.

Evenimentul, care nu va fi deschis publicului, se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv purtarea măștii în exterior. Asistența medicală va fi asigurată de Spitalul Militar Sibiu, în echipaj activând și un  doctor epidemiolog.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri