Sibiul sărbătorește încă un an, fără paradă militară de 1 Decembrie

Veste tristă și anul acesta la Sibiu. Din cauza pandemiei COVID-19, parada militară, cu prezentarea tehnicii din dotare, nu va avea loc de 1 Decembrie. Totuși, autoritățile locale au pregătit o ceremonie oficială, într-un cadru restrâns.

Publicitate

Ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naționale a României se va desfășura miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 10:00, la Monumentul “OSTAŞULUI DIN TOATE TIMPURILE” în fața Cercului Militar din municipiul Sibiu.

Publicitate

Accesul se face pe bază de invitație, numărul participanților fiind limitat la 200.

Publicitate

De la ora 09:50, va fi susținut un Concert al Muzicii Militare din Garnizoana Sibiu. Imediat după intonarea Imnului național al României va fi oficiată slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor. Ceremonialul se va încheia cu depuneri de coroane și jerbe de flori.

Evenimentul, care nu va fi deschis publicului, se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv purtarea măștii în exterior. Asistența medicală va fi asigurată de Spitalul Militar Sibiu, în echipaj activând și un doctor epidemiolog.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *