4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

USR Sibiu, despre reducerea numărului de membri în Consiliul de Administrație al SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, de la 5 la 3 reprezentanți (CP)

Știri din Județ

USR Sibiu transmite următorul comunicat de presă:

Consiliul Județean Sibiu va propune în ședința ordinară de mâine, reducerea numărului de membri în Consiliul de Administrație al SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, de la 5 la 3 reprezentanți.

O acțiune care la prima vedere pare fără importanță aduce în prim plan, de fapt direcția de politizare și control politic a tuturor instituțiilor din județ. O situație similară o întâlnim și în cazul Consiliului de Administrație al Aeroportului Sibiu, unde numirea lui Eugen Iordanescu ocolește și subminează profesionalismul celor care au dorit sa facă parte din aceasta organizatie.


Să ne amintim că director la Drumuri si Poduri SA a fost doamna Răcuciu Emilia, soția primarului PNL din Săliște, iar acum director este Călin Ioan, fiul primarului PNL din Gura Râului. Membrii actuali ai CA Drumuri și Poduri sunt Ganea Radu Ioan (care este și șeful serviciului de achiziții al CJ), Branga Lucian Ioan Florin (despre care am găsit că a fost consilier județean PNL) și Florea Petru (fost candidat din partea Pro România la președinția CJ în alegerile din 2020). Mă sperie gândul noului USL și „foamea„ de control și acaparare a întregului stat începând de la nivel național. Și mă mai înspăimântă și realitatea că PNL Sibiu nu este diferit de PNL național și că este chiar un susținător al lui Cîțu și al politicii sale” a declarat Adrian Echert, liderul consilierilor județeni USR Sibiu.


Consilierii județeni USR vor vota împotriva acestui proiect și se vor opune de fiecare dată abuzurilor de acest gen. Indiferent de contextul politic instituțiile publice au nevoie de profesioniști care sa gestioneze eficient cheltuirea banului public.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș