18.1 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu: „La mulți ani sănătoși, români și România!”

Știri din Județ

Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu, cu ocazia Zilei Naționale a României transmite următorul mesajLa mulți ani plini de putere fiecărui român încercat de aceste vremuri dificile!

În ultimul an, mulți dintre Dumneavoastră ați pierdut un om drag, ați muncit până la epuizare, v-ați simțit poate neputincioși sau lipsiți de speranță. Ziua Națională ne găsește într-un moment foarte dificil, din toate punctele de vedere și este greu să ne prefacem că totul este în regulă. Dar nu e prima oară când România se află în situație limită. Istoria ne arată că atunci când nu ne putem mândri cu situația în care ne aflăm, nici nu o putem repara fără a ne repara încrederea unii în alții.
Trecutul și acțiunile lui nu mai pot fi schimbate, dar felul în care alegem să abordăm prezentul și viitorul ne aparține în totalitate. Alegem să fim victime, să ne întrebăm de ce mie, de ce nouă sau forăm în interiorul nostru după curajul și forța de a răspunde la întrebarea: ce fac de-acum încolo?

Azi, de ziua noastră, a tuturor românilor aflați pe acest pământ,
Fac apel la puterea de a vedea omul întâi de toate când îl privim pe cel sau pe cea de lângă noi. Suntem toți imperfecți într-o lume imperfectă, nimeni nu le știe pe toate și nimeni nu e fără greșeală. Singurul lucru care ne salvează este iubirea care există în fiecare dintre noi. Să răspundem cu bunătate în locul urii, cu curiozitate în loc de teamă, cu speranță în loc de deznădejde – e singura cale de a face lumină în întuneric.

Să ne gândim astăzi și în fiecare zi, mai mult la ceea ce ne unește, decât la ceea ce ne separă. Nimeni nu poate construi ceva de unul singur. Așa cum am văzut, atunci când tragem în direcții diferite nu facem decât să distrugem, doar împreună construim. Sunt convinsă că, la fel cum am depășit toate încercările istoriei pentru a realiza marele vis al


unirii tuturor românilor, vom reuși să depășim și dificultățile pe care le întâmpinăm acum. Nu doar că ne vom întoarce la o viață normală, ci vom învăța să trăim mai responsabil, mai sănătos și mai demn decât înainte.

La mulți ani sănătoși, români și România!

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri