17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Array

„Noapte Cărților la un leu” a strâns zeci de sibieni – iubitori de lectură

Știri din Județ

Evenimentul „Noaptea Cărților la un leu” a strâns zeci de iubitorii de lectură care au venit în număr mare, vineri seară, la Centrul Cultural Cărţi fără preţ, de pe strada 9 mai nr. 47, din Sibiu, unde au avut ocazia să cumpere volume la doar un leu, o iniţiativă a jurnalistului Călin Blaga.

Noaptea cărţilor la un leu este un eveniment periodic dedicat sibienilor şi turiştilor care doresc să citească. Este o oportunitate oferită celor fără posibilităţi financiare, într-o lume tot mai digitalizată, de a se întoarce la carte. Am văzut, în cele trei evenimente săptămânale organizate până acum, zeci de tineri care au venit să aleagă cărţi pentru o donaţie simbolică de un leu„, a declarat, pentru AGEPRRES, coordonatorul Centrului Cultural Cărţi fără preţ din Sibiu, Călin Blaga.

La Centrul Cultural Cărţi fără preţ se găsesc volume din domenii diferite, donate de oameni.

Centrul Cultural Cărţi fără preţ are nevoie de ajutorul vostru! Vino să alegi cărţile dorite din toate domeniile şi ajută proiectul cu 1 leu donaţie pentru fiecare carte luată. Doar atât! 1 leu! Şi doar în sâmbăta Cărţilor la 1 leu!
Ne găseşti în Sibiu, str. 9 mai nr 47” – Călin Blaga, coordonatorul Centrului Cultural Cărţi fără preț

Publicitate

Sursa foto: Isabela Paulescu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic