24.1 C
Sibiu
duminică, 14 aprilie, 2024

AGNITA: Cei care doresc să doneze îmbrăcăminte și încălțăminte, o pot face în fiecare zi de miercuri

Știri din Județ

Locuitorii Orașului Agnita au solicitat Primăriei amplasarea unor pubele speciale pentru colectarea obiectelor de îmbrăcăminte și încălțăminte, însă din lipsa disponibilității acestor dispozitive, Primăria Agnita și Asociația “CASA SENIORILOR” au identificat o soluție accesibilă tuturor:

Colectarea/strângerea obiectelor de îmbrăcăminte și încălțăminte va fi realizata în parteneriat cu Asociația “CASA SENIORILOR”.

Toți cei care doresc să doneze sunt așteptați, începând chiar din această săptămână, în fiecare zi de miercuri, între orele 11.00 și 13.00, la sediul Asociației de pe Strada Mihai Viteazu nr.9.

Regulamentul prevede ca hainele donate să fie curățate și aranjate, urmând ca Asociația să le sorteze și să le distribuie celor aflați în situații delicate. Vă mulțumim!

Descarcă-ți aplicația Agnita City pentru a fi la curent cu noutățile orașului nostru: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.eventya.android.agnitacity&_branch_match_id=995258137161448573&utm_medium=marketing&_branch_referrer=H4sIAAAAAAAAA8soKSkottLXT0zPyyxJTM4sqdRLLCjQy8nMy9ZPSS1OTixKTgQAaFQx3CQAAAA%3D

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Începe sfertul CSO Voluntari – BC CSU Sibiu

Mesajul lui Dani Coman pentru fanii sibieni

Expoziție temporară la Muzeul Municipal Mediaș