14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Spaniolul Miguel Angel Hoyo este noul antrenor principal al BC CSU Sibiu

Știri din Județ

Spaniolul Miguel Angel Hoyo este noul antrenor principal al echipei masculine de baschet BC CSU Sibiu, a anunţat clubul, marţi seara, pe pagina sa de Facebook.

Hoyo, care a fost secund până acum, îl înlocuieşte pe Dan Fleşeriu, care şi-a anunţat demisia marţi.



Antrenorul sibian a trimis pe adresa oficială a clubului notificarea de denunţare unilaterală a contractului dintre el şi clubul CSU Sibiu. În faţa unei decizii fără echivoc, Consiliul de Administraţie a fost convocat de urgenţă pentru a remedia în cel mai scurt timp situaţia dificilă prin care trece echipa în aceste momente. Pentru a asigura continuitatea echipei, antrenorul secund al primei echipe, Miguel Angel Hoyo, a acceptat provocarea de a asigura conducerea echipei până la finalul acestui sezon. El va fi ajutat din postura de antrenor secund de Cătălin Vulc”, se arată în comunicat.

Dan Fleşeriu a pregătit echipa de pe Cibin în ultimii şase ani, obţinând o serie de ”rezultate remarcabile, printre care câştigarea Cupei României, în anul 2019”.

CSU Sibiu are unul dintre cele mai slabe începuturi de sezon din ultimii ani, cu 3 victorii şi 7 înfrângeri după zece etape. Sibienii ocupă locul 12 din 16 echipe.

BC CSU Sibiu îl transferase luni pe americanul James Padgett (30 de ani), care are 2,03 m joacă pe postul de pivot. El începuse sezonul în Bulgaria, la Rilski Sportist, echipă care a evoluat anul acesta în FIBA Europe Cup.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri