spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Concurs de desene: Fii mai bun!

Știri din Județ

Publicitate

”Cum pot să fiu mai bun de Crăciun” este provocarea lansată de echipa Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu, preșcolarilor și elevilor din unităților de învățământ din județul Sibiu. Copiii trebuie să își imagineze prin desene și mesaje ce înțeleg prin bunătate, dar și ce putem face să devenim mai buni. Sub coordonarea profesorilor consilieri școlari, lucrările realizate de copii vor fi expuse în grădinițele și școlile din care fac parte, iar începând cu data de 23 decembrie 2021, o parte dintre acestea vor fi expuse în cadrul expoziției „FII MAI BUN”, organizată la sediul CJRAE Sibiu. Expoziția va fi găzduită până la începutul anului 2022.

𝐂𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢:

𝟖 – 𝟏𝟕 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 – realizarea creațiilor artistice de către preșcolari și elevi sub coordonarea profesorilor consilieri școlari și selecția lucrărilor (un desen și un mesaj pe unitatea de învățământ) ce vor fi trimise către CJRAE Sibiu. Profesorii consilieri școlari vor organiza o expoziție cu lucrările preșcolarilor sau elevilor în unitatea de învățământ în care își desfășoară activitatea. Lucrările care vor fi trimise la CJRAE Sibiu vor fi selectate în urma voturilor exprimate de către elevi.

𝟐𝟎 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 – trimiterea lucrărilor selectate la CJRAE Sibiu.

𝟐𝟑 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏- organizarea expoziției cu lucrările preșcolarilor și elevilor la sediul CJRAE SIbiu cât și pe site-ul instituției.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?