spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Situația cazurilor de îmbolnăvire COVID în unitățile de învățământ din județul Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Datorită cazurilor de îmbolnăvire COVID, încă 29 elevi învață în sistem online. Astfel, în județul Sibiu un număr de 375 de preșcolari și elevi (0,57%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Astăzi au fost raportați 2 elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Repartiția celor 2 elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învățământ, este următoarea:
– 1 elev din ciclul primar (clasele Pregătitoare – IV): Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” Sibiu;
– 1 elev din ciclul liceal (clasele IX – XII): Colegiul Economic „George Barițiu” Sibiu.

Astăzi s-a realizat testarea cu ajutorul testelor de salivă, fiind raportate 3 cazuri: Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu (fată, ciclul primar), Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu (fată, ciclul primar) și Școala Gimnazială Nr. 25 Sibiu (fată, ciclul gimnazial). Aceste rezultate trebuie confirmate sau infirmate printr-un test RT-PCR.

Menționăm că 19 elevi (Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu) și un cadru didactic (Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu) s-a întors astăzi la cursuri.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 15.12.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

Astfel, de la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (08.11.2021), un număr de 57 cadre didactice și 192 de preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda