spot_img
13.1 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Motorul unui autobuz Tursib a luat foc în apropierea Aeroportului din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Motorul unui autobuz Tursib a luat foc în urmă cu puțin timp, chiar lângă Aeroportul Internațional din Sibiu. Pompierii sibieni au intervenit de urgență pentru limitarea pagubelor materiale, dar și pentru acordarea la nevoie, a asistenței medicale.

Până la venirea forțelor de intervenție, atât șoferul autobuzului cât și cei aproxiamativ 30 de călători s-au autoevacuat în siguranță. Pompierii militari au reușit să lichideze incendiul ce se manifesta violent la motorul autobuzului.

Traficul în zonă este îngreunat de intervenția forțelor ISU. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

„Două echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadru ISU Sibiu au intervenit de urgență în municipiul Sibiu, sos Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autobuz transport persoane. Toți pasagerii din autobuz s-au autoevacuat în siguranță. Incendiul a fost lichidat prompt de către pompieri militari. Acesta a afectat compartimentul motor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului se află în curs de stabilire.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda