spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: O femeie a plecat cu o borsetă plină cu bani. A fost uitată într-o farmacie

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Azi, în jurul orei 14:30, telefonic, o persoană a oferit polițiștilor sibieni informații cu privire la presupusa identitate a femeii surprinse de camerele de luat vederi, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că datele în cauză se confirmă, fiind vorba despre o sibiancă în vârstă de 51 de ani. La domiciliul sibiencei a fost găsită o parte din suma de bani despre care partea vătămată a declarat că se afla în borsetă. Totodată, borseta în cauză, documentele și o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deșeuri menajere din apropierea imobilului în care locuiește femeia, aceasta declarând că le-ar fi aruncat în cursul serii trecute, după ce ar fi încercat să ardă o altă parte din banii aflați în borsetă.
Astfel, au fost recuperate toate documentele și cardurile bancare aparținând părții vătămate, precum și suma de aproximativ 7.500 de euro și 1.325 de lei.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit, în municipiul Sibiu.

În cursul zilei de ieri, la ora 15:33, o femeie a intrat în interiorul unei farmacii și și-a însușit fără drept o borsetă uitată pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din municipiul Sibiu. Borseta conținea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, pașaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, 4 carduri bancare, 12.000 de euro și 4.000 de lei.

În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de însușirea bunului găsit.

Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în zonă surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei, o femeie cu vârsta de aproximativ 55 – 70 de ani.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată. Cei care pot oferi informaţii cu privire la această femeie sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu, telefon 0269/208211.  

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului