1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VOCE: Cristiana Damian ia premiu după premiu

Știri din Județ

Tânăra solistă din Sibiu, Cristiana Damian (11 ani) reuşeşte să încheie anul în forţă cu şi mai multe premii obţinute la diferite competiţii naţionale şi internaţionale. Luna aceasta a câştigat trofeul la categoria ei de vârstă în cadrul International Festival THE CITY OF TALENTS online edition 2021. Premiul vine după un altul, câştigat la Festivalul Internaţional de muzică pop „Silver Yantra” din Bulgaria. Juriul internaţional a decis să îi acorde şi titlul de „Cel mai promiţător artist”, pe lângă cel de la categorie ei de vârstă.

Cristiana Damian este elevă la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Ea are deja un traseu fulminant în lumea muzicii uşoare şi nu numai. Datorită talentului său unic, dar şi interesului acordat de familie pentru dezvoltarea abilităţilor vocale alături de profesori renumiţi, Cristiana a reuşit să impresioneze anul acesta juriile de la mai multe festivaluri naţionale şi internaţionale.

Modestă, deşi cu foarte multe trofee muzicale la activ deja, Cristiana Damian face şi voluntariat săptămânal. Ea cântă pentru tinerii şi copiii cu dizabilităţi din centrele Fundaţiei Little Johns din Sibiu şi Cisnădioara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri