18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Cum a transformat Nicu Ştefănuţă europarlamentarii în Moş Crăciun pentru copiii din Centrul Gulliver Sibiu

Știri din Județ

Europarlamentarul sibian, Nicu Ştefănuţă, membru al grupului Renew Europe, a continuat şi în acest an campania de conştientizare în rândul colegilor săi din Parlamentul European despre situaţia copiilor din centrele de plasament din judeţul Sibiu. Anul acesta a ales cei 45 de copii şi tineri din Centrul Gulliver Sibiu. Europarlamentarul a strâns de la copii, din timp, scrisorile acestora pentru Moş Crăciun şi le-a oferit colegilor săi din grupul Renew Europe din Parlamentul European.

Toţi europarlamentarii grupului s-au implicat şi au contribuit la achiziţia de cadouri dorite pentru copii. Ieri, Nicu Ştefănuţă a dus cadourile Moşului la copiii din centrul Gulliver. „M-au emoționat tare copiii de la centrul Gulliver din Sibiu. M-am simțit din nou om și nu doar politician. M-am simțit din nou copil și nu doar adult. Asta este poate magia Crăciunului” a spus Ştefănuţă.

O acţiune similară au făcut şi colegii săi din organizaţia judeţeană USR Plus Sibiu. „Am strâns 200 de scrisori de la copiii din comunitățile defavorizate din județ prin consilierii noștri. Ne-au mers la suflet aceste epistole. Toți membrii filialei județene au cumpărat cadourile dorite.” a mărturisit Ruxandra Cibu Deaconu, preşedintele USR Plus Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri