8.1 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

Subcarpați cântă de Revelion în Piața Mare din Sibiu

Știri din Județ

Vă era dor de o petrecere de Revelion în Piața Mare? După un an de pauză, spectacolul de Revelion revine în kilometrul zero al orașului, cu o surpriză de zile mari. Una dintre cele mai apreciate trupe din România și printre preferatele sibienilor, Subcarpați, va trece sibienii și turiștii pragul dintre anii 2021 și 2022. 

După săptămâni întregi de incertitudini, autoritățile au relaxat parțial restricțiile pentru momentele de sărbătoare din următoarele săptămâni. Astfel, organizarea de evenimente în noaptea de Revelion a devenit posibilă iar planurile au devenit realitate. „Vom trece noaptea dintre ani cum eram obișnuiți, cu muzică, focuri de artificii și, sperăm noi, cât mai multă bună dispoziție. Ne era dor de un concert pe cinste în Piața Mare”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului de Crăciun din Sibiu. Artificiile vor fi lansate din apropierea patinoarului iar efectele speciale vor fi completate de un show cu tunuri de confetti, încă nemaiîntâlnit în Sibiu. În deschiderea trupei Subcarpați, pe scenă vor urca DJ-ii de la Power pe Vinil.

Scena pe care vor avea loc spectacolul va fi amenajată în apropierea sediului Primăriei municipiului Sibiu. Pentru a obține cât mai mult spațiu, căsuța lui Moș Crăciun și containerele în care funcționează acum centrul de vaccinare vor fi demontate, împreună cu o parte a căsuțelor care formează Târgul de Crăciun din Sibiu. Evenimentul va începe în jurul orei 21.

Noile norme în vigoare permit accesul la petrecerea de Revelion tuturor persoanelor, indiferent dacă sunt vaccinate sau nu. Singura obligativitate rămâne purtarea măștii, în special ținând cont că spațiul va fi, cel mai probabil, destul de aglomerat.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. De ce au daramat casutele din targ, Casa lui Mos Caraciun si centrele de vaccinare??? CA sa ce? sa faca spatiu??? de ce lasa liber//./ acum nu NE MAI INFECTAM?? targu de ce l-au ingradit si au lasat doar cei cu CERITFICAT?> ACUM la concert de revelion, lasa liber??? acum NU NE MAI INFECTAM?? SA stea jandarmii la concert si cei vaccinati… din partea mea pot canta singuri cei de la SUBCARPATI, ca nu le fac pe plac nemernicilor de la primarie…nu ma duc la concert..si sper sa nu fie mult public.. sa stea cu vaccinatii. ma doare`n cot de concertul lor… cum se face acum cu virusul, cu infectia???? DOARME DE REVELION VIRUSUL???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare