21.2 C
Sibiu
miercuri, 24 iulie, 2024

Plata taxelor și impozitelor locale la final de an și început de an nou

Știri din Județ

Taxele și impozitele locale pot fi achitate până la final de an, în program normal, atât la casieriile Direcției Fiscale din toate sediile Primăriei (din Piața Mare, de pe bulevardul Victoriei și de pe str. Turismului), cât și la oficiile poștale.

Doar vineri, 31 decembrie, programul va fi mai scurt, până la ora 09.00 și se vor putea face plăți doar la casieriile de la sediul de pe strada Turismului nr.15A. Reducerea programului este necesară deoarece banii încasați trebuie depuși la Trezoreria Sibiu până la ora 10.00.
La începutul anului 2022, plata taxelor se reia etapizat, după cum urmează:
Din 3 ianuarie se vor încasa doar taxele fără debit (amenzi, taxă judiciară de timbru) la casieriile Direcției Fiscale din toate sediile Primăriei, cât și la oficiile poștale
Începând cu 10 ianuarie sibienii pot achita pe lângă taxele fără debit și impozitele și taxele cu debit – impozit pe clădiri, impozit pe teren, impozit pe mijloacele de transport, taxa de salubrizate, chirii, etc.

Programul de lucru al Direcției Fiscale Locale poate fi consultat aici: https://sibiu.ro/primaria/serviciu/183.UTILIZAȚI mijloacele electronice pentru plata acestor taxe și impozite!

Platforma de e-administrație de pe site-ul Primăriei Sibiu: https://www.sibiu.ro/
Plata XPRESS, utilizând butonul de pe pagina principală a site-ului. Prin acest instrument nu mai este necesară crearea unui cont, plata fiind posibilă cu codul de bare de pe decizia de impunere.
Portalul ghiseul.ro

Publicitate


Cele peste 50 de stații de plată SelfPay din Sibiu, amplasate în magazine și în alte spații de circulație publică
Plata prin virament bancar, care se poate face de pe aplicațiile mobile de Internet banking, în conturile Primăriei Sibiu afișate pe următorul link, diferite pentru fiecare tip de operațiune de plată: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/conturi_iban

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri