14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Explozie în cartierul Ștrand din Sibiu

Știri din Județ

Mai multe echipaje de pompieri ISU, dar și reprezentanți ai companiilor de gaze și electricitate au intervenit de urgență în această seară la intersecția străzilor Tudor Arghezi cu V. Cârlova.

Conform primelor date, în două canale stradale s-au format acumulări de gaze, urmate de două deflagrații. În urma exploziilor, capacele canalelor au „zburat” câțiva metri în aer iar carosabilul a fost distrus.

Nu se cunosc cu exactitate cauzele celor două explozii însă, conform surselor Sibiu Independent, ar fi vorba despre folosirea intenționată a materialelor pirotehnice neautorizate.

Traficul rutier a fost blocat total.

ACTUALIZARE: Conform ISU SIBIU, în urma evaluării a situației existente la fața locului de către specialiști a rezultat faptul că, cauza care a determinat producerea acestor explozii, neurmate de incendii a fost un scurtcircuit electric ca urmare a unei defecțiuni la cablurile electrice.

„Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 venit din partea unor cetățeni cu privire la producerea a două explozii, urmate de incendii, fără pagube materiale în două canale situate în municipiul Sibiu, intersecția străzilor Tudor Arghezi cu str. Vasile Carlova, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu a intervenit cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor de prevenire a producerii unei situații de urgență la locul indicat. De asemenea în scop preventiv, circulația a fost restricționată pe acea porțiune. Reprezentanții Eon, Electrica și Apă Canal au fost anunțați pentru a interveni pentru evaluarea situației și determinarea cauzei care a produs aceste incidente.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri