spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Un sibian a tras cu pistolul pe strada Fabricii din Sibiu. Au intervenit mascații!

Știri din Județ

Publicitate

Un sibian în vârstă de 50 de ani a făcut azi-noapte, uz de armă pe strada fabricii din Sibiu. Acesta a tras un foc în plan vertical, cu un pistol neletal. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 1:30.

Imediat după comiterea faptei, bărbatul s-a făcut nevăzut, fiind identificat în cursul dimineții. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, dar și luptători SAS. Aceștia au depistat cu rapiditate arma, ascunsă în autoturism. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că sibianul nu deținea autorizație de uz și deținere, fiind condus la sediul IPJ SIBIU.

„La data de 11 ianuarie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în Sibiu, bănuit că, la aceeași dată, în jurul orei 01:30, ar fi făcut uz de armă fără drept, constând în aceea că ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol neletal, pe strada Fabricii din municipiul Sibiu. În autoturismul persoanei în cauză, a fost identificat și confiscat un pistol neletal pentru care bărbatul nu deține autorizație de uz și deținere. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă neletală fără drept.” a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului