29.2 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Sibian în vârstă de 74 de ani, căutat de familie și Poliție

Știri din Județ

ACTUALIZARE: VECERDEA PAUL, bărbatul despre a cărui plecare voluntara de la domiciliu informam in aceasta dimineața, a revenit la domiciliu. Nu a fost victima niciunei infracțiuni pe întreaga perioada cât a lipsit.

Știre inițială:

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 74 de ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

În seara zilei de 17 ianuarie, în jurul orei 21:00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15,00, soțul său, VECERDEA PAUL, în vârstă de 74 de ani, a plecat de la domiciliu, din municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 70 de kg, ochi căprui, păr cărunt, tuns scurt, ten alb, constituție atletică.

La momentul plecării, bărbatul purta pantaloni tip blue-jeans de culoare bleumarin, geacă tip palton de culoare neagră, șapcă de culoare neagră și adidași de culoare bej.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Un nou egal în Turcia pentru CSC Șelimbăr

CSC Șelimbăr va disputa un nou amical în Turcia