16.2 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

FOTO: Accident grav la Cristian. Un șofer este în stop cardio-respirator

Știri din Județ

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp la intrarea în localitatea Cristian, la km. 317+600m.

Din primele informații, un autoturism a intrat în coliziune cu remorca unui autocamion ce transporta cartofi. Conform martorilor, șoferul autoturismului este în stop cardio-respirator, medicii aplicând în acest moment manevre de resuscitare. Pasagerul mașinii este conștient, primind de asemenea îngrijiri medicale.

Conform ISU SIBIU, în accidentul rutier sunt implicate trei persoane: doi bărbați și o femeie. Două sunt rănite ușor, iar șoferul mașinii este în continuare în stare gravă.

ACTUALIZARE: Din nefericire, șoferul în vârstă de 35 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Autoturismul se deplasa pe sensul Sibiu spre Cristian și era condus de un sibian, în vârsta de 35 de ani. În mașina cu acesta se afla soția sa, în vârstă de 30 de ani.

Autocamionul era condus de un timișorean în vârsta de 43 de ani, iar coliziunea între cele doua autovehicule s-a produs în momentul în care acesta ar fi ieșit din curtea unei societăți comerciale în drumul național.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testării fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Traficul rutier este blocat total pe ambele sensuri.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Accidentul este numai din cauză Autorităților pentru că au mai fost cazuri asemănătoare și nimeni nu a luat nici o măsură, De la sensul giratoriu spre Sura Mică până la întrare în Cristian nu este nici un iluminat stradal iar vizibilitate este foarte redusă. Dumnezeu să îl ierte o fost un om cu inimă bună și cu suflet mare nici acum când scriu mesajul ăsta nu îmi vine să cred că OANEA este mort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri